Géllakk műköröm elkészítéséhez

 

gél lakk szett

gél lakk szett

Szép körmöt szeretnél készíteni magadnak és a barátnőidnek?Weboldalunkon: www.mooonbasanails.hu megtalálsz külömböző UV lámpákat, LED lámpákat, UV lámpacsöveket, Műköröm csiszológépek, Csiszológyűrűk, Karbid fejek, Műkörmös porelszívó kéztámaszt és asztali lámpát kínálunk.
Amennyiben nem tudod melyik lenne a megfelelő számodra, mi szívesen segítünk,csak lépj kapcsolatba munkatársainkkal és ők szíves segítségedre lesznek bármikor. Gyönyörű színes, gazdag kínálattal várunk, a Géllakkok külömböző fajtájától a zselés műköröm szetteken át a körömlakk szettekig bármit megtalálsz weboldalunkon: www.moonbasanails.hu
Külömböző körömápoló termékeket kínálunk: Körömágypuhító olaj, vagy egy gyönyörű Csillogó Uv fedőlakk vagy speciális Körömerősítőn át még sok kíváló termékek közül válogathatsz.
Weboldalunkon kíváló oktató videókkal segítünk ,hogy te könnyen egyszerüen eltudd sajátitani a körmözés csodáját.Mindemellett kíváló munkatársaink bármikor segítségetekre áll.Csak dobj egy emailt, vagy hivj minket és gyorsan szaksegítséget kapsz.

Leave a Reply